Aeromatic 1912 Horloge Online Kopen

Wilt u een Aeromatic 1912 Horloge Online Kopen? Aeromatic 1912 is een horlogemerk met zijn oorsprong in Frankfurt Duitsland. Ze hebben een collectie retro-design horloges die zich onderscheiden door de combinatie van uitstekend design, technische innovaties en betaalbare prijzen.

Producten per pagina:
Sortering:

Breil horloge

Producten per pagina:

Meer over Aeromatic 1912

Aeromatic 1912 is een Duits horlogemerk. Aeromatic bestaat sinds 1912. Het is een zeer bekende merknaam en geliefd bij vliegeniers. Aeromatic heeft samenwerkingsverbanden met Lufthansa en wordt door veel piloten gedragen.

Aeromatic is voornamelijk geïnspireerd op de luchtvaartbranche. Elk ontwerp is op een bepaalde manier verbonden met de luchtvaart. De collecties van Aeromatic zijn verdeeld in drie hoofdstromen, dit zijn Aviator, Classic en Retro. Er worden regelmatig nieuwe modellen uitgebracht en deze worden in een van deze streams geplaatst.

Aeromatic 1912 heeft Quartz, Automatic en Mechanic bewegingen. De automatische en mechanische bewegingen zijn zeer redelijk, maar de kwaliteit is nog steeds op een niveau dat u van Aeromatic verwacht. Een goed onderhouden automatisch uurwerk van Aeromatic loopt nog steeds na 40 uur! Dit is een kwaliteit die u nergens anders voor deze prijs kunt krijgen!

Aeromatic 1912 Horloge Online Kopen

Aeromatic 1912 Horloge Online Kopen