Breil Vrouwen Horloge

Bent u op zoek naar een Breil Vrouwen Horloge? Voor de beste prijzen en een ruime vrouwen horloge collectie kunt kunnen wij u vast helpen! Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste dames- en herenmodellen. Breil horloges staan bekend om de goede kwaliteit en de elegante uitstraling. Veel bekende sterren zie je er mee rondlopen en dat is niet voor niets.

Producten per pagina:
Sortering:

Breil horloge

Producten per pagina:

De Italiaanse horloges van Breil worden al gemaakt sinds 1939. Breil horloges onderscheiden zich o.a. door haar design en blijven verrassen zoals alleen Breil dat kan. Breil horloges zijn niet alleen heel trendy maar levert ook nog eens een geweldige kwaliteit.

Dit merk begon in 1939 in Milaan. In 1942 werd het eerste Breil-horloge geïntroduceerd; de naam komt van een Zwitserse plaats. Aanvankelijk maakte het bedrijf een reeks alarmklokken en een paar jaar later ook polshorloges. In 1956 maakte de producent Innocente Binda een ongewone promotie-actie: hij liet enkele horloges van zijn productie van de Eiffeltoren in Parijs vallen om te laten zien dat zijn horloges na een vlucht van 302 meter volledig functioneel bleken te zijn.

Breil Vrouwen HorlogeBreil Vrouwen Horloge