Breitling Horloge voor Vrouwen

Bent u op zoek naar een exclusieve Breitling Horloge voor Vrouwen? Breitling is sinds 1884 het Zwitserse horlogemerk dat staat voor sterke chronograaf horloges met technische highlights.De eerste Breitling modellen waren speciaal ontworpen voor piloten. Toen al waren precisie en betrouwbaarheid leidend tijdens de productie.

Bekijk de Breitling dameshorloges bij Gassan.nl

Breitling vierde in 2009 het 125-jarig bestaan en introduceerde ter gelegenheid daarvan een geheel in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd chronograaf uurwerk. Daarmee toonde het horlogemerk eens te meer aan hoe innovatief en avontuurlijk het is. De horloges van Breitling staan verder bekend om hun sportieve uiterlijk. Breitling is namelijk intens verbonden met de luchtvaart en dat uit zich in het design van vele Breitling modellen.

Alle horloges van Breitling hebben een C.O.S.C. chronometer certificaat. Dat betekent dat alle horloges van Breitling chronometer gecertificeerd zijn en daardoor zeer accuraat de tijd weergeven. Een horloge krijgt zo’n certificaat alleen als het binnen vastgestelde afwijkingen presteert.

Breitling Horloge voor Vrouwen