Casio horloge Heren Sale

Bent u op zoek naar de Casio horloge Heren Sale? Wij van Horloge-Sale.nl weten hier wel raad mee. Casio is een van de bekendste horlogemerken op het gebied van innovatie en techniek. Het bedrijf is in 1946 opgericht, bracht in de jaren 1970 de beroemde rekenmachine horloge op de mark, werd in de jaren 1980 giga populair met de Casio G-Shock en Baby-G horloge, was een van de eerste uitvinder van radio gestuurde horloges en is met Casio Edifice al jaren voorloper als sponsor van het Red Bull Racing Formule 1 team.

Producten per pagina:
Sortering:

Casio Edifice horloge
Casio Edifice horloge

Producten per pagina:

Over Casio

Casio is een elektronica fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio’s filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren. Casio was de eerste fabrikant ter wereld die grote aantallen compacte elektronische rekenmachines produceerde. Het was in 1957 een uitvinding van Toshio Kashio. In datzelfde jaar werd de bedrijfsnaam meer Engels gemaakt.

In 1965 toonde Casio zijn eerste elektronische bureaucalculator met geheugencapaciteit. Twee jaar later lanceerde Casio zijn eerste digitale horloge met daarnaast tien additionele functies. Vier jaar later slaagde de firma erin om een elektronische calculator te integreren in een horloge. Casio staat nu nog bekend om zijn multifunctionele sport chronometers.

Het bedrijf investeert veel in zijn eigen R&D voor verdere technologische ontwikkelingen. In 1995 werd het beloond op de IFA beurs voor zijn eerste digitale camera ter wereld. Dit succes kreeg een vervolg in 1996 toen Casio werelds eerste handheld pc met WindowsCE aan het grote publiek toonde.

Casio horloge Heren Sale

Casio horloge Heren Sale