Daniel Wellington Horloge Sale

Bent u op zoek naar de Daniel Wellington Horloge Sale? Een horloge van Daniel Wellington past bij bijna elke gelegenheid. Of je bent uitgenodigd voor een chique partij, sport of geniet van een zonnige dag op het strand – een horloge van Daniel Wellington is de perfecte horloge voor elke gelegenheid. Combineer je horloge met een trendy pak, een eenvoudig shirt of een nonchalante broek met blouse.

*TIP* Bekijk de Daniel Wellington Outlet bij Horloge.nl

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina:

Bij Daniel Wellington ontwerpen ze horloges met een tijdloze, minimalistische uitstraling die je nog vele jaren kan blijven dragen.

Een Daniel Wellington horloge ondersteunt jouw look bij uiteenlopende gelegenheden, zoals een chic diner, casual avondje stappen of gewoon een fijne dag thuis of in de stad. Ga ook voor de classy, maar toch relaxte en bescheiden stijl met een Daniel Wellington herenhorloge of dameshorloge.

Het was een toevallige ontmoeting halverwege de wereld die leidde tot het idee voor Daniel Wellington. Tijdens deze reis ontmoette onze oprichter Filip Tysander een intrigerende Britse afgevaardigde met een onberispelijke maar niet pretentieuze stijl. De man had een bijzondere voorliefde voor het dragen van zijn vintage horloges op oude, verweerde NAVO-riemen. Zijn naam? Daniel Wellington.

Geïnspireerd door de tijdloze stijl van zijn nieuwe kennis besloot Filip om een ​​eigen lijn horloges te creëren. Minimalistisch en verfijnd, het klassieke ontwerp met verwisselbare banden heeft echt een brede aantrekkingskracht. Nu, een paar jaar later, is dit ontwerp nog steeds een belangrijk onderdeel van wat Daniel Wellington zo speciaal maakt.

Daniel Wellington Horloge SaleDaniel Wellington Horloge Sale