DKNY Horloge Sale

Bent u op zoek naar de DKNY Horloge Sale? DKNY staat bekend om de horloges met luxe uitstraling. Naast de kleding en geurenlijn worden de horloges maar al te graag gedragen door de dames.

Producten per pagina:
Sortering:

DKNY NY4982 Dames Horloge
DKNY NY8062 Dames Horloge
DKNY NY8060 Dames Horloge
DKNY NY8252 Dames Horloge
DKNY NY8054 Dames Horloge
DKNY NY8251 Dames Horloge
DKNY NY4986 Dames Horloge

Producten per pagina:

De naam van dit merk maakt gelijk duidelijk wie de oprichtster is en waar het vandaan komt. Donna Karan heeft samen met haar (nu overleden) man Stephan Weiss in 1984 het merk DKNY opgericht, wat staat voor Donna Karan New York. Sinds 2001 is het merk onderdeel van het Franse Luxury conglomeraat LVMH. DKNY is een modern en innoverend merk dat bestaat uit een uitgebreide collectie met producten in verschillende prijsklassen. De geuren van DKNY staan bekend als fris en passen bij elke gelegenheid.

Donna Karan’s hoofdlabel Donna Karan New York, ook wel Donna Karan Collection genoemd, debuteerde voor herfst 1985 met de damescollectie Seven Easy Pieces, “waar een handvol verwisselbare items samenwerken om een ​​hele garderobe te maken die van dag naar avond, week gaat van dag tot weekend, van seizoen tot seizoen. “In juli 1991 lanceerde ze haar eerste herencollectie.

Het gedeelte “New York” op het label is er om ‘het tempo, de houding’ van het aanbod van het modehuis in te stellen.

Geïnspireerd door haar dochter Gaby, richtte Donna Karan in 1989 DKNY op als een jongere, meer betaalbare diffusielijn naast haar bestaande Donna Karan New York-label. Veel labels en merken zijn vertakt van het oorspronkelijke DKNY-merk / label, waaronder DKNY Jeans, DKNY Actief, DKNY-ondergoed, DKNY Juniors, DKNY Kids, DKNY Pure. DKNY Men, gelanceerd in 1992, bestaat uit maatpakken, horloges kleding, formalwear, vrijetijdskleding, sportkleding en schoenen.

De Donna Karan Beauty-collectie, die is gespecialiseerd in geuren, werd in 1992 gelanceerd. In 2001 werd de collectie Donna Karan Home geïntroduceerd, met traditionele luxe beddengoed en accessoires, en DKNY Home, met meer eigentijds en modebewust beddengoed.

Cara Delevingne was het gezicht van DKNY voor meerdere seizoenen in het midden van 2010. In 2017 was Emily Ratajkowski het DKNY-gezicht geworden.
DKNY Horloge Sale

 

 

 

DKNY Horloge Sale