Emporio Armani Dameshorloge

Een Emporio Armani dameshorloge is onderdeel van het toonaangevende luxemerk Armani. De horloges maken jouw aankleding af. Dit door de luxe uitstraling van het merk, en hun klassieke uiterlijk.

— Dameshorloges —
Klik hier voor: Emporio Armani Dameshorloges bij Bol.com

Klik hier voor: Emporio Armani Dameshorloges bij Horloge.nl


Producten per pagina:
Sortering:

Armani Exchange horloge

Producten per pagina:

Emporio Armani dameshorloges zijn de ideale accessoires voor iedereen die houdt van kwaliteit en luxe. ‘Emporio Armani Orologi’ behoort tot de Emporio Armani lijn van de Italiaanse ontwerper Giorgio Armani. In de jaren ’70 opende Armani zijn eerste eigen bedrijf met het streven om tijdloze en elegante mode te ontwerpen. Dat ging de ontwerper goed af, want al gauw liepen veel beroemdheden in zijn ontwerpen. In 2001 werd Giorgio Armani zelfs uitgeroepen tot de meest succesvolle vontwerper ooit van Italië. Naast kleding verkoopt Armani ook zonnebrillen, sieraden, parfum, make-up, chocola, Armani design meubels en natuurlijk horloges. Natuurlijk allemaal voorzien van het bekende Armani logo: een gestileerde adelaar.

Giorgio Armani heeft oneindig veel passie voor mode en dat is te merken. Hij is de tachtig al gepasseerd maar nog altijd sterk betrokken bij alles wat zijn naam draagt.

Emporio Armani DameshorlogeEmporio Armani Dameshorloge