Esprit Horloge Nieuwe Collectie

Bent u op zoek naar de Esprit Horloge Nieuwe Collectie. Wij hebben de nieuwste Esprit horloges voor u op een rij gezet. Esprit is al jaren lang een van de trendsetters op het gebied van horloges en kleding. Voor Dames zijn er vele trendy modellen verkrijgbaar. Kijk maar eens in onze selectie Esprit horloges.

Producten per pagina:
Sortering:

Esprit horloge
Esprit horloge
Esprit horloge
Esprit horloge
Esprit horloge
Esprit horloge
Esprit horloge

Producten per pagina:

Esprit Holdings Limited is een openbare fabrikant van kleding, schoeisel, accessoires, sieraden en huishoudelijke artikelen onder het Esprit-label. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Kowloon, Hong Kong en Ratingen (bij Düsseldorf), Duitsland. In het boekjaar 2007-2008 genereerde Esprit een wereldwijde verkoop van ongeveer € 3,25 miljard (per 30 juni 2008). Esprit exploiteert wereldwijd meer dan 900 winkels en distribueert producten naar meer dan 8.500 groothandelslocaties over de hele wereld. Esprit heeft meer dan 1,1 miljoen vierkante meter winkelruimte in 40 landen. De ESPRIT-merknaam is in licentie gegeven aan andere fabrikanten. Daarnaast bezit de groep het cosmeticamerk Red Earth. De Esprit flagship stores hebben zowel de huidige Esprit-modellijnen als licentieproducten onder één dak. Esprit heeft een architectuurafdeling die verantwoordelijk is voor het wereldwijde ontwerp van zijn winkels. Op 27 september 2011 werd Esprit Holdings Ltd. gewaardeerd op slechts $ 1,4 miljard, een verlies van meer dan 90 procent ten opzichte van een taxatie van $ 20 miljard vier jaar eerder. Volgens Credit Suisse wordt het merk van Esprit sinds 2012 gewaardeerd op $ 3,4 miljard. Esprit heeft zijn wereldwijde erkenning verloren en is in verval. Esprit heeft zich teruggetrokken uit de meeste internationale markten, waardoor winkels in China, Australië, Hongkong en Noord-Amerika en Canada zijn afgesloten. In 2013 benoemde Esprit een nieuwe CEO die afkomstig was van een succesvolle concurrent om deze daling aan te pakken, wat voor Esprit een groot succes heeft opgeleverd en het bedrijf is snel een erkend merk aan het worden.

Het merk ESPRIT wil mensen goed laten voelen met hun collecties. ESPRIT heeft een passie voor mode, maar is evengoed bezig met duurzaamheid. De gebruiker van ESPRIT draagt alleen waar hij of zij zich goed in voelt. Want als je je goed voelt, zie je er goed uit.
Klik hier voor: Esprit horloges bij Bol.com

Esprit Horloge Nieuwe Collectie

 

 

 

 

Esprit Horloge Nieuwe Collectie