Festina Horloges van 2018

Bent u op zoek naar de Festina Horloges van 2018? De dames- en herenhorloges van Festina zijn nog altijd erg populair. De collectie van 2018 staat klaar.

-TIP-
Bekijk de Festina Outlet bij Bol.com
Bekijk de Festina Outlet bij Horloge.nl

Producten per pagina:
Sortering:

Festina horloge
Festina horloge

Producten per pagina:

Miguel Rodriguez had in 1981 ook al het Spaanse horlogemerk Lotus opgericht. Ook ken je het merk misschien ook wel van de wielerploegen in het verleden. Tegenwoordig is Festina nogsteeds actief in de wielersport maar dan als tijdsopnemer bij diverse grote wielerrondes.

Festina Horloges van 2018

Festina is een Spaanse horlogefabrikant. Het bedrijf werd in 1902 opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Het motto van de productie was Festina Lente (Latijn voor ‘Haast je langzaam’). Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het merk opgericht in Barcelona, ​​Spanje. In 1984 richtte ondernemer Miguel Rodríguez, die al eigenaar is van Lotus Watches, de groep Festina Lotus S.A op. Sinds deze overname is het hoofdkantoor gevestigd in Barcelona, ​​Spanje. De horloges worden exclusief geassembleerd met Citizen Watch Company Japanse bewegingen in de meest populaire horloges, terwijl de high-end horloges volledig zijn ontworpen en vervaardigd uit de fabrieken in Spanje en China, genaamd Heschen. Festina is nu eigenaar van de Candino Watch Company in Bienne, Zwitserland, de zetel van hun Zwitserse distributie.

Festina Horloges van 2018

Festina Horloges van 2018