Horloges kopen uit China

Wilt u Horloges kopen uit China en weet u niet waar u terecht kunt? Wij kunnen u hiermee wellicht op weg helpen. Er zijn diverse Chinese webwinkels waar u een horloge kunt kopen.

Bij Mini In the Box kun je goedkoop horloges kopen uit China voor zowel dames, heren en kinderen. Het mooie is dat de horloges zeer betaalbaar zijn en de verzendkosten vaak inbegrepen zijn.

Bij Mini In The Box kun je gewoon betalen met Ideal

Het makkelijkste is om te bestellen via de website van Mini In The Box. Als je naar de betaalopties gaat kun je gewoon kiezen voor Ideal.

Erg verslavend is de Mini In The Box app

Bij Mini in the Box verkopen ze niet alleen horloges. Ze verkopen er ook sieraden, verlichting, spullen voor de mobiele telefoon en nog veel meer. En echt niet goedkoop!

Let wel op de verzendtijd!

Verzenden in Nederland gaat vaak erg snel. Binnen 1 a 2 werkdagen heb je vaak de spullen die je besteld hebt in huis. Vanuit China ligt dat helaas iets anders. Bestel je iets uit China dan is de gemiddelde wachttijd tussen de 2 en 4 weken. Wil je een cadeau bestellen voor iemand ben er dan ook op tijd bij!

Let op! Extra kosten boven de 20 euro

Wanneer je iets uit China besteld zit er geen belasting bij inbegrepen. Daarnaast zijn de inklaringskosten (douanekosten) er nog niet bij opgeteld. Tot 20 euro is dit geen probleem en hoef je niet bij te betalen tenzij de verkoper het verkeerd vermeld heeft op het pakketje.

Bestel je iets boven de 20 euro, let dan wel op dat er nog belasting en inklaringskosten bovenop komen. Hoeveel dit precies is, kan ik zo niet zeggen. Mijn stelregel is dan ongeveer 30% toeslag, maar wil je het precies weten dan kun je eens rondkijken op Google.

Wil je de horloges van Mini in the Box bekijken?

— Klik dan hier —

Artikel Horloges kopen uit ChinaHorloges kopen uit China